SS21 (Unconsious) komt er bijna aan!

Inhoud

Seizoen 2021 komt er aan! Dit seizoen is het thema ‘Unconsious’, wat staat voor onbewust. We doen onbewust veel dingen waarvan de impact op de aarde of op de mens groot is. Daarom is het tijd om bewust te worden! Samen met een moderne, duurzame collectie wordt dit thema aangesneden. Niet je hele levensstijl omgooien, maar gewoon bewustwording, dat staat centraal.

Unconsious in het dagelijks leven

Dagelijks doen we een hele hoop dingen. We gooien dingen weg om vervolgens weer nieuwe dingen te kunnen kopen, eten dingen om vervolgens weer energie te krijgen. We ruimen dingen op, maken dingen schoonmaken, gaan naar werk of we gaan sporten. We werken hierbij veel op onze automatische piloot. Wat natuurlijk ook logisch is; je wilt natuurlijk niet bij alles diep nadenken. Toch doen we daarom soms dingen die een grote impact hebben op het milieu of op andere mensen. Daarom is het belangrijk dat je soms even bewust nadenkt.

Unconsious over de planeet

Ook gebeurt er op de planeet erg veel waar wij ons niet bewust van zijn. De aarde warmt op en dat kan grote impact hebben. Het warmer worden van de planeet kan grote onherstelbare schade met zich mee brengen. Het is daarom belangrijk dat we daarover ook bewust worden!

Een beetje meer bewust worden!

Dit seizoen combineren we trendy mode met bewustwording. Dit betekent; bewustwording creëren samen met het verkopen van duurzame- en eerlijke kleding. Zo kunnen we samen ‘straven’ naar een betere wereld.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on print

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij onze prestaties voor jou verbeteren. Lees meer.