Over ons

Duurzame en eerlijke streetwear

“Het combineren van eerlijke en duurzame kleding met een moderne stijl”. Dat is het doel van Strave Clothing.

Duurzame kleding is een erg opkomende trend in de afgelopen jaren. Toch laten nog veel merken het liggen op het gebied van eerlijkheid en duurzaamheid. Vooral voor mensen die houden van een hippe, moderne of streetwear stijl is er volgens Strave Clothing nog weinig te vinden. Hier willen wij verandering in brengen. Door de duurzame en eerlijke streetwear collecties van Strave kun je bewust kiezen voor mode! 

We “straven” er naar om onze kleding zo duurzaam mogelijk te maken. Zo is alle kleding voorzien van het GOTS-certificaat. Dit is het complete certificaat op het gebied van duurzaamheid en eerlijkheid. Ook willen wij mensen leren over verschillende thema’s zoals mens dier en mileu. Want samen “Straven” we naar een betere wereld. 

DUURZAME STREETWEAR

“Samen ‘straven’ we naar een duurzame wereld. 

DE KLEDING VAN STRAVE CLOTHING

De kleding van Strave vormt de basis van het merk. Kwaliteit, duurzaamheid en kwaliteit zijn 3 belangrijke waarden. Alle kleding is gemaakt van organisch/biologisch katoen. Om te garanderen dat de kleding van Strave Clothing duurzaam is, is de kleding voorzien van zo gehete certificaten, deze figureren als verificatie. Ook wordt de kleding veelzijdig getest op kwaliteit. Strave probeert de kleding en de branding daarop zo goed mogelijk te maken, zodat jij zeker weet dat je lang kunt genieten van jouw kledingstuk. Extra duurzaam dus!

STREETWEAR GEMAAKT VOOR EERLIJKE PRIJZEN

Kleding gemaakt onder slechte omstandigheden en tegen de laagste lonen die je maar kunt bedenken. Dat kan natuurlijk écht niet meer. Daarom wordt er ook gewaakt voor een eerlijk productieproces. Zo werken de mensen in fabrieken onder goede omstandigheden en krijgen zij eerlijk betaald (Bekijk de certificaten pagina voor verificatie). Want zeg nou zelf; eerlijk gemaakte streetwear zit een stuk lekkerder!

Strave Intern

Ook buiten de kleding wordt er hard gewerkt aan duurzaamheid. 

DUURZAME VERZENDING

Er wordt bewust gekozen voor een duurzame verzending van kleding. Het kopen van duurzame kleding is natuurlijk al een mooie stap, maar het zou zonde zijn als deze wordt bezorgd in een doos vol plastic. Daarom wordt er geen plastic gebruikt voor het verzendproces. Ook wordt je Strave product(en) geleverd in een doos gemaakt van duurzaam karton. Hierdoor heeft Strave dus ook een duurzaam verzendproces.

INTERNE DUURZAAMHEID

Ook intern wordt er hard gewerkt aan duurzaamheid. Zo worden de voorraden klein gehouden. Hierdoor wordt onnodige verspilling voorkomen. Ook wordt voor de branding op de kleding altijd een duurzame oplossing gezocht. Zo wordt er inkt gebruikt die géén gifstoffen bevat. Stukje bij stukje de wereld een klein beetje beter maken, dat doet Strave Clothing graag. 

Wij maken gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij onze prestaties voor jou verbeteren. Lees meer.